header

Het Métamorphosesteam

Métamorphoses: een passie voor mensen en expertise in het ontwikkelen van prestaties

home1

Passie | Expertise | Mensen centraal

We zijn gedreven door een grote dosis enthousiasme om u te begeleiden.

De mens is onze passie en we zijn experten in het ontwikkelen van prestaties.

We zijn constructief en oplossingsgericht.

Dat alles zit verankerd in het DNA van het Métamorphosesteam waar Françoise Platiau en Jean-Luc Dupont met plezier reeds meer dan 20 jaar mee.

We luisteren

Eerst en vooral beginnen we met naar u te luisteren. We willen namelijk uw behoeften echt begrijpen zodat uw investering de prestaties binnen uw organisatie verbetert. Dat doen we al meer dan 20 jaar.

Bij Métamorphoses is het de ambitie om een partner te zijn waarmee u gemakkelijk kan samenwerken en die u een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aanbiedt.

coaching1

De oprichters

Françoise Platiau
Meer weten
Jean-Luc Dupont
Meer weten

De opleiders

Philippe Druet
Meer weten
Charley Pasteleurs
Meer weten
Bart Wils
Meer weten
Katia Mele
Meer weten

Ons ethisch charter

Respect voor vertrouwelijkheid:
Wat verteld wordt tijdens een opleiding of coaching blijft strikt onder de deelnemer(s)/coachee(s) en de opleider of coach. De voorbeelden die wij aanhalen zijn anoniem.

Respect voor ieders mening:
We hebben respect voor de mening van elke deelnemer (zolang de intentie positief is). We werken in een sfeer zonder oordelen.
Onze opleiders en coachen zorgen ervoor dat onze deelnemers en coachees zich veilig voelen, zich op een comfortabele manier kunnen verplaatsen, praten of net niet praten over bepaalde zaken en vooral dat ze zichzelf kunnen zijn (de capaciteit om te leren, evolueren en zich te ontwikkelen wordt namelijk sterk aangetast bij stress, wantrouwen of vermoeidheid). 
Onze houding, reacties en gedrag vertrekken altijd vanuit een positieve intentie, namelijk: we willen onze deelnemers en coachees ondersteunen zodat zij kunnen leren, evolueren en zich ontwikkelen.

Af en toe moeten we onze deelnemers of coachees een andere kijk op de zaken voorschotelen, of hen zelfs verrassen of choqueren ; dat doen wij altijd heel bewust en met respect voor hun gevoelens en de écologie van een persoon.
We zijn ervan overtuigd dat we belemmerd worden door beperkende overtuigingen, stressmomenten maar niet door een gebrek aan potentieel.
We zijn niet gebonden aan filosofische bewegingen, religie of politiek. Onze interventies zijn geestelijk totaal onafhankelijk.
Ons doel is om leer- en verbeteringsdoelstellingen te bereiken die onze klant bepaald heeft. Het is niet onze bedoeling om producten en diensten te commercialiseren of te promoten buiten onze interventies.

Waarom kan u ons vertrouwen?

Een betrouwbare partner

We begeleiden u al meer dan 20 jaar. We hanteren onze tools met perfectie. We werken met ervaren opleiders.

Een eenvoudige samenwerking

We willen een partner zijn waarmee u gemakkelijk kan samenwerken.

Een antwoord op uw behoeften

We beginnen door naar u te luisteren. We stellen u een interventie voor die beantwoordt aan UW behoeften.

Voordelig

We bieden u een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan.